Шоколад

Бял, натурален или млечен шоколад, в различна форма и големина с възможност за персонализация на самия шоколад.

Шоколадови бонбони

Изкусителни ръчни или формовани шоколадови бонбони в красиви брандирани опаковки създадени специало за Вас!

Ментови и фруктови бонбони

Ментови и фруктови бонбони с различни вкусове в метални или PVC опаковки.

Бисквити

За допълнение към сладките изкушения и една подходяща напитка.

Напитки

За допълнение към сладките изкушения и една подходяща напитка.

Приказка за любимите ни бисквити

Продажбите на бисквитките с шоколадови парченца – особено в САЩ, Канада, Англия, Германия – се измерват в десетки хиляди тонове годишно. Харесваният от мнозина сладкиш видял бял свят през мразовита януарска привечер на 1926 г. Рут Уейкфийлд, собственичка на малка гостилница в Чикаго, планирала да изненада неверния си мъж с маслен кейк. Важна подробност: любовчията ненавиждал шоколада.
Съпругата натрошила на малки късчета какаовото лакомство и ги сложила във вътрешността на тестото. “Както винаги, Ник ще се прибере пийнал и ще получи любимия си десерт, но с кафява сърцевина – дано го задави!”, крояла отмъщението Рут.
Тестото се опекло, ала шоколадът в него не се втечнил. Не е известно дали сладкишът се е понравил на Ник, но се знае, че сега милиони хора благославят находчивата Рут.
По-късно Рут Уейкфийлд продава рецептата на «Нестле» за $1 и доживотна доставка на шоколад.

Споделете в ...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn
Вашият Браузър е стар! Моля обновете вашия браузър или пробвайте друг браузър за да се насладите на пълната функционалност на този и други сайтове.
JavaScript не е активиран! Моля активирайте JavaScript за да се насладите на пълната функционалност на този и други сайтове.